lørdag den 6. februar 2010

Google Web Toolkit 2.0 - nu med Speed Tracer

Aften på en Google Campfire One vi udgivet Google Web Toolkit 2.0, der sigter mod at gøre to ting for udviklere:
Gør det lettere at bygge hurtigere appsSpeed op for den globale udvikling cycleThis er en meget spændende udgivelse, fordi den er en akkumulering af et år og en halv arbejdsdag med et hold som Google Wave, AdWords, og Orkut (blandt mange andre i og uden for Google) for at udvikle sig GWT at opfylde behovene hos nutidens web-applikationer. Der er mange funktioner og forbedringer, men lad mig kalde ud af tre, som vi er særligt begejstrede for.

Hurtigere Apps

Introducing: Performance profilering med Speed Tracer
Det første du lægger mærke til i 2.0 er, at vi har tilføjet et nyt værktøj kaldet Speed Tracer. Speed Tracer er en præstation profiler for Google Chrome, der giver udviklere mulighed for at se, hvad der foregår på en måde, der ikke har været muligt før. Vi har arbejdet tæt sammen med Webkit samfund til at tilføje instrumentering i browseren til at gøre det muligt for udviklere at få dyb indsigt i, hvordan kode opfører sig, afdække problemer, der har været skjult indtil nu.

Introducing: Incremental app download med kode opdele
En anden funktion vi har tilføjet i Google Web Toolkit er developer-styrede kode opdeling. Kode opdeling tillader en udvikler at opdele deres ansøgning om meget, meget hurtigere opstart gange. Forestil dig, hvis du har en opsætning side, at brugere gå til en gang om ugen. Hvorfor downloade, at JavaScript, når programmet starter op? Med kode opdeling, hent dine brugere bare JavaScript, de behøver for at komme i gang.

Hurtigere udvikling

Introducing: Declarative UI med UiBinder
UiBinder er en ny deklarativ UI ramme i Google Web Toolkit, som muliggør hurtig design iteration og en ren adskillelse mellem præsentation lag og anvendelse logik.

Dyk ned i detaljerne og flere funktioner i GWT 2.0.



Af Andrew Bowers, GWT Product Manager

Ingen kommentarer: