mandag den 20. april 2009

Geocaching udaekkede

Geocaching maskot, Signal ved Pacific Science Center for åbning dag i GPS Adventures. Se dette linkfor flere officielle oplysninger om udstillingen / labyrint nu åben gennem 3 mai.

Sikker på, labyrinten dækker vigtigt teknologi bag GPS og den rolle den spiller i vores liv (dvs. ikke kun kørsel instruktioner), men det handler også om Geocaching!


Bare rolig. Du kan finde Pacific Science Center på de fleste kort, uden at forlade sig på koordinater.
Dette er en oversigt over labyrinten med tidligere, nuværende og mulige fremtidige anvendelser af GPS-teknologi, overlejret med sorterede elementer i geocaching. Heldigvis var der nogle børn i der med os, der kunne vise os, hvordan du kan nulstille dørene, så vi kunne træde vores koder. Ellers kan vi stadig være der. Bare glip af den pakkede op lille dreng, dodging vand under skiftende springvand rutiner.


Uden McCaw Hall. Jeg elsker træer i baggrunden, men glemte at se nærmere, når vi tilbage på denne måde. Se den våde fortovet? Det er mere end blot den regn, der dagen. Det er et ark af vand, der løber fra den bænke til dræn i venstre side. Fristelsen til at plaske gennem nogle af vandet er mere fristende end de fleste kan modstå. Plus, det har en dejlig rindende vand lyd til det.

Ingen kommentarer: