tirsdag den 27. oktober 2009

Patent reform 2009: mindst sandsynlighed for usandsynligt?

En artikel af Grant Gross i PCWorld titlen teknologiske spørgsmål på lavt blus i den amerikanske kongres, der er nævnt fem tekniske spørgsmål, før kongressen, der sidder på lavt blus, som patent reform blev nævnt døde sidste. Således, at Kongressens handling, kan patent reform betragtes som den mindst sandsynlige af det usandsynlige. Gross skrev om patent reform:

TechAmerica's Joshua Lamel opfordrede USA's præsident Barack Obama for at støtte patent reformer og innovation. Store tech leverandører har hævdet, at det er for nemt for patenthavere, hvoraf nogle er ikke de oprindelige opfindere, at sagsøge tech virksomheder for et lille stykke af et produkt og vinde store skader.

\ "Det er en klar mulighed for administrationen til at vise lederskab, \" Lamel sagde.

Kongressen stadig synes at være interesseret i patent reform, tilføjede Tom Sydnor, seniorforsker ved PFF. \ "Men det er stadig svært at se bred støtte til løsninger på nogle af de mest vanskelige resterende spørgsmål, ligesom fordelingen af skader, \" siger han.

Måske Lamel bør gennemgå den seneste runde i Lucent mod Microsoft.

Brutto bemærker også, at Bobby Rush er hovedsponsor af et hus data-anmeldelse af brud på regningen. Rush er bemærkelsesværdig både for medstifter af Black Panther Party i Illinois og for at være den eneste person, der hidtil at besejre Barack Obama ved et valg til offentlige embeder.

om Bobby Rush

Ingen kommentarer: