tirsdag den 20. juli 2010

Paint Farver Interioer Techniques For Vaerelser

Malingen farve værelse er en meget vigtig ting i et rum. Vælg den bedste maling farve kan påvirke stemninger og følelser. Paint Colors Teknikker også påvirke kabinelys, ved at spare energi. Når du vælger maling farve til interiør inde er meget vigtigt at bemærke, også.

Her er hvad du bør vide, før du vælger farver på dit værelse:
1. Efter en idé af emnet, du ønsker at opbygge. For eksempel er det rum, varm, den plads giver et lys eller et rum, der så cool.

2. Området er en farve og en antydning af forskellig farve, som en balance. Hold dig væk fra brugen af to dominerende farver.

3. Klare farver bruges til en større plads, mens mørkere farver gør den lille plads, er de sjældent bruges som en stige, der skal anvendes.

4. Med farve for at ændre udseendet af ethvert rum. Color af lys i loftet kan oprette en House of Lords aspekt. Og vice versa.

5. Vælg farver, møbler, før farven på væggen. Undgå smule anderledes. Det vigtigste formål med at give farve til væggen, på spørgsmålet om møbler markere det.

6. Hver afdeling kan have en daginstitution skal kontaktes for at give farve accenter på vægge, møbler og dekorationer.

7. Som en prioritet, med den dominerende farver som rød og sort styrke sin tilstedeværelse i et rum.
8. De erfaringer med prøverne før maling. Hvis du praksis maleri på et stykke pap. Se på farverne i morgen, middag og aften.

9. Farver kan se anderledes ud til under indflydelse af kornet overflade eller levebrød i forskellige farver. Surface til at skabe strålende farver er bedre og bliver stærkere og mørkere farver vil blive udeladt i farver af lys til at skabe en mørk farve var mørkere og mere strålende lys.

10. Hjertesygdomme Care i kombinationen af de to kontrasterende farver. Brug et grundlæggende princip i den farve miljøet. Farver, der er modsat i et miljø, som den lilla og grøn, eller i nærheden af en anden, såsom orange eller fuchsia, harmonisk udseende.

Rådgivning er historien om moderne ideer, tanker relateret lille køkken og soveværelse.

Ingen kommentarer: