mandag den 16. august 2010

Det Thompson Flats-2106 10:e St-Framing

Det Thompson huse bygning så store fremskridt i denne uge og er virkelig begyndt at se godt ud. Vi endelig havde en uge med varmt og solrigt vejr, som virkelig hjalp. Også med de tolv Twenty-One Ejerlejligheder gjort, kan vi koncentrere alle vores opmærksomhed på at få denne bygning færdig. I stedet for at have 5 eller 6 mennesker, der arbejder her hver dag, er vi nu på 10-12 mennesker om dagen.
Dette billede er fra i morges, da vi hældte kælderen slab. De fyre skulle blive virkelig sent i aftes og kommer tidligt i morges, men de fik alt forberedt i god tid inden de konkrete levering på 11 AM. Vi havde nogle motivation til at bevæge sig hurtigt, fordi vi ønskede at have kælderen færdig før den store tordenbyge, at vi skulle komme på mandag.


Ovenpå var loftet område væggene indrammet op. De tømrere ventede på nogle flere af materialerne til slut taget del, men dette vil blive færdig på mandag. Det vil være en stor lettelse endelig at få tag på, så vi kan holde op med at bruge en stor blå presenning hver nat for at beskytte træet.


Det er en lidt svært at se, men her er væggen indramning for den glidende lomme dørene til den midterste soveværelse på første sal.


Dette er udformningen af den første etage enhed. Vi er næsten i den fase, hvor blikkenslager og VVS fyre kan starte skrub i deres fag. Vi skal nok begynde i næste uge.


De svejser kom i slutningen af dagen for at installere front jernbane, og det ser awesome. Vi ønskede noget simpelt, men moderne. Jeg tror, at vi lykkedes!





Ingen kommentarer: