mandag den 25. maj 2009

England knuse Windies for 2-0 win

Anden test, Riverside Stadium, Chester-le-Street (dag fem): England 569-6 dec beat Antillerne 310 & 176 ved en innings & 83 kører

Af Oliver Brett

James Anderson forudsat en swing-bowling masterclass som England beat Antillerne ved en innings og 83 løber til wrap up test-serien 2-0.

Hjemlandets side begyndte den sidste dag kræver syv wickets, og trods formiddag brusere fjernet den sidste West Indian batsman to overs efter frokost.

Anderson færdig med 4-38 og fremragende samlede tal af 9-125.

Shivnarine Chanderpaul kæmpede væk for at gøre 47 ud af 176, mens Tim Bresnan (3-45) tog sin første test wickets.

Der åbnes klokken vist frustrerende for England, og byder på to regn brusere, og kun 7,1 overtagelser af faktiske cricket. Men regnen faktisk var til gavn for bowlers da det tilføjet nogle instant krydderi til den låge, der giver både swing og lidt ekstra tempo.

Mens tvivlen begyndte at krybe ind i hovederne på de Vestindiske batsmen, England fik bolden op med wickets fra et par løs leverancer.

Først Anderson serveres en kort bold dækkende for off-stub, men i stedet for at iværksætte en fuld blodrig afskårne skud, Lendl Simmons valgt en forsigtig styre. I sidste ende han simpelthen forudsat Scott Borthwick, suppleantens Fielder på tilbagestående punkt, med en fangst.

Der var en anden let fangst for Borthwick og en pige Test luge for Bresnan, når Brendan Nash guidet en bold rejser ned benet side til kvadratiske ben.

Men Bresnan 's anden luge kom i mere autentisk stil, med et sat op levering svinge væk, og kanter af Denesh Ramdin til tredje slip.

Anderson derefter probed væk med en række outswingers på Jerome Taylor, som netop unddragen halen-ender 's rækkevidde. Han sendte en fersken af en levering som sat straight og afholdt sin linje, rydning off-stub af den ulykkelige ret-hander.

I denne slags form, ingen af de lavere orden, kunne tænkes at modstå Anderson for længe, hvis rytme og seam holdning var i perfekt orden. Sulieman Benn ærligt gjorde klogt i at sidste 12 kugler, før en bold svingede gennem hans forsvar at gøre noget rod af stumps.

Bekvemt, det var den sidste bold før frokost, som fulgte med Antillerne 167-8, Chanderpaul stadig på 47.

606: DEBAT
"Efter denne serie jeg mere håb nu, at England kan vinde asken trods reel tvivl Flintoff"
adamkos

Men han kunne kun overleve fem bolde efter interval med Anderson opretholde en ubesmittet linje og længde uden off stub. Den udvendige kant blev truffet, og stand-in wicketkeeper Paul Collingwood - beholde handskerne mens Matt Prior inddrives fra en dårligt sårede finger - klyngede på fangsten.

Den sidste luge kom øjeblikke senere, Fidel Edwards smacking en grænse off Bresnan før skying en fangst høj til andet lokale substitut Fielder. Karl Turner på fine ben gjort nogen fejl, og England nu forskud til femte plads i ICC Test rangeringer stigen.

Ingen kommentarer: