lørdag den 13. december 2008

Clyde List Leder: Økonomien

Detaljer for smeltende Ure fra Salvadore Dali's Famous Olie Maleri af ure. Når JC Busseronne (vores by grundlægger) kom her ved omfattet vogn, alle fortalte tid ved blot at se på søndag. Beviserne for det er 12:00 og 9:00 eller 6:00 var klare og indlysende. Så indlysende, at kun en sindssyg person ville uenig. Så vi har opfundet tog. Hvis depotet agent i New York kiggede op på himlen og besluttede det var præcis Middag, derefter skal det være Middag overalt. Den fornuftige og SANE borgere i Buffalo New York var mere avancerede i deres tankegang. De vises tre ure i stedet for en, hver ud fra et spørgsmål om minutter fra de andre. Salvidor Dali (som var bredt menes at være vanvittigt som en hattemager) skal have spekuleret: Hvorfor kun tre ure? Hvorfor ikke en for hver person på planeten? Hans berømte smeltende ure maleri gør det punkt.

 Antikt foto af tidlig toget vraget.
i 1875, 104 hoved-sammenstød var forårsaget af konkurrerende ure.
Den menneskelige race var ved at blive en fange af sin ure. Vi blev reddet af en person, der var fjorten år gammel, da han modtog en legetøjet kompas for hans fødselsdag. Han tilbragte hele dagen fascineret med det. "Jeg indså derefter, at der er mere til verden end lever op til øjet." Albert Einstein senere tilstod. Einstein's teori om ure, tid og rum , var resultatet. (Hvis du kan forklare det for mig, så lad mig det vide.)

Line Tegning af persiske King på hesteryg giver Kørselsvejledning til hans besætning. I dag er verden desperat brug for en teori, der kan forklare, hvorfor den amerikanske økonomi er i sådan et rod. Mandag, førende eksperter udtrykke tillid til økonomien. Tirsdag den samme eksperter udtrykke forbløffelse på, hvordan "vi har ikke fundet bunden endnu." Kaiser Wilhelm har set i et hul så bundløst som dette, når han bestilte et tog til at møde og fik at vide, at han - selv Han, Emporer i Tyskland - ikke kunne gøre det ske. Ronald Reagan troede, han kunne fastsætte økonomien ved at gøre lige så modige udtalelser. Disse ledere kan som meget vel have været den Persiske Emporer Xerxes piskning havet med tunge kæder for at gøre det opfører sig, som han ønskede det.

Hvornår vil vi forstå problemet i denne ting amerikanerne opfundet: papir penge? Jeg holder tænker, at Robin Hood (den første amerikaner, efter min mening) vidste noget. Han var smart. Derfor Sheriff og alle de andre politikere hadede ham så meget .

Ingen kommentarer: